Panpopticon

Popcultuur vanuit alle hoeken

Dit was februari 2018

Een reactie plaatsen

getoutFebruari is zo kort dat de maand voorbij is voordat je het doorhebt. Dit werd er van mij gepubliceerd.

Voor Cine schreef ik een kort nieuwtje toen The Cloverfield Paradox opeens op Netflix verscheen, een stuk over uitbeeldingen van journalistiek in films naar aanleiding van The Post, en een herwaardering van Inherent Vice. Ik schreef ook een korte bijdrage voor de terugkerende rubriek Weekend met popcultuurtips van de redactie: de perfecte plek om One Day at a Time aan te raden.

Voor Schokkend Nieuws nam ik een editie op me van de wekelijkse link-rubriek Thank God It’s Friday, waarin ik het dit keer vooral had over streaming. Mijn maandelijkse column voor de podcast (een beetje een haastklusje dit keer, omdat het me overviel dat de 22e al de laatste donderdag van de maand was) ging naar aanleiding van Annihilation over Stalker van Andrei Tarkovsky.

Verder is het ook nog steeds prijzenseizoen – de Oscars worden vannacht uitgereikt. Vanavond mag ik er over praten op Radio 1 bij Met het oog op morgen. Ik stemde mee voor de (iets minder prestigieuze, maar over het algemeen beter verdeelde) Muriel Awards, en schreef daarvoor over Get Out en Call Me By Your Name.

Oh, en wisten jullie dat ik mijn Instagram-account weer tot leven gebracht heb?

Dan, een paar aanraders:

Lees:
Dit interview met de kostuum-ontwerper van Black Panther;
Dit heerlijk geschreven profiel van Louise Linton door Carrie Battan.

Kijk:
Phantom Thread;
De musical Hamilton.

Luister:
De nieuwe single van Janelle Monaé, Make Me Feel;
De podcast Still Processing, vooral de aflevering “We’re Still Here for Janet”.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s